Continuem treballant per donar repercussió i portar més lluny el curt “Natzaret Z”realitzat pels xiquets i xiquetes del Arca i amb la col.laboració fonamental de Cabanyal Z, tant a mitjans de comunicació com a festivals de curtmetratges.

Per a qui no l’ha vist encara i per a qui vullga recordar-lo este és l’enllaç:

 https://www.youtube.com/watch?v=lUuuBGompBA

És per això que hem sigut visitats i entrevistats per dos periodistes de la Universitat de València per fer-nos un lloc a la seua revista “Futura” de temàtica audiovisual dins del seu reportatge al voltant de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCE), ací vos deixem l’article publicat:

Artículo

I, per altra banda, el nostre curt ha sigut seleccionat per a participar al Festival de curtmetratges “Vía de la Plata” els díes 6 i 7 de juny al municipi de Villafranca de los Barros (Badajoz):  www.festivaldelaplata.org 

cartel2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.